Verdens bedste dansefilm skal genindspilles
Ingen kan erstatte Patrick Swayze, men ikke desto mindre skal 'Dirty Dancing' genindspilles. Foto: (AP Photo/Tammie Arroyo) / POLFOTO
Den udødelige og ultimative dansefilm 'Dirty Dancing' skal genindspilles. Den oprindelige koreograf skal instruere.

"I've had the time of my laaaaaaaiiiiiiiffffe..."

I 1987 indprentede en dansescene fra 'Dirty Dancing' sig for evigt ind i ungdommens hjerner.

Og såvel drenge som piger kunne bagefter kun drømme om at blive to ting: Baby, som bliver løftet i en fin lyserød kjole og svunget rundt over hovederne på de konservative badegæster, eller bad boy-Swayze, som gjorde fimsede dansetrin ultra-maskuline.

Og nu skal en ny generation have lov til at dyrke samme drømme. Storhittet 'Dirty Dancing' skal genindspilles, skriver Variety.com.

Filmens oprindelige koreograf, Kenny Ortega, skal instruere filmen. Han har tidligere instrueret de populære teenagefilm 'High School Musical' og dansefilmen 'This is it' , som viser Michael Jacksons sidste dage.

"Muligheden for at instruere 'Dirty Dancing' er ligesom at vende hjem for mig," siger Ortaga til Variety.com, og erkender samtidig, at det er en stor opgave at genskabe magien fra 80'erne.

"Patrick Swayze satte standarden for mænd der danser i film, lige som Gene Kelly og Fred Astaire gjorde før ham," priser koreografen.

Der er endnu ikke fundet nogen skuespillere til filmen, fortæller filmselskabet Lionsgates direktør Joe Drake, som vil have en genindspilning, som fansene kan tage til sig

"Denne remake af 'Dirty Dancing' giver en spændende mulighed for både at fejre det, der har gjort filmen så populær, og forfriske og forbedre den så nye generationer kan tage den til sig som deres egen," siger han til Variety.com.

Kilde: Variety.com