Venstresnoede afslører højreekstremister
Det er en flok venstreradikale snushaner, der har afsløret højreekstremisterne i netværket ORG. Foto: www.colourbox.com
Venstreradikalt researchkollektiv står bag afsløringerne af et højreekstremistisk netværk, der vil "rense" Danmark for indvandring.

Oplysningerne om, at 100 mennesker er medlemmer af det højreekstremistiske netværk ORG, der har det som erklæret mål at "rense" Danmark for indvandrere, og som tilmed har et register over "landsforrædere", har skabt stor forargelse og bekymringer i den danske offentlighed i dag.

Afsløringerne kommer fra den helt anden ende af det politiske spektrum - fra det venstresnoede researchkollektiv Redox. Det skriver Politiken.

Gruppens talsmand, Jonas Jensen, fortæller, at Redox har kendt til netværket ORG siden februar, og at oplysningerne kom fra en intern kilde.

Redox er en journalistisk researchgruppe, der har sat sig selv i verden for at afdække, hvad der foregår på den yderste højrefløj. Gruppen består af frivillige journalister, men også folk fra andre faggrupper som f.eks. medieeksperter eller psykologer er tilknyttet.

I morgen udsender de venstreradikale vagthunde en 120 sider lang rapport, der uddyber de afsløringer, Politiken i dag har løftet sløret for.

Kilde: Politiken