VORES VALG Venstre: Vi blev ikke meget klogere
Venstre på vej til forhandlinger med den kongelige undersøger, Helle Thorning-Schmidt. Foto: Niels Hougaard / POLFOTO
Gruppeformand Kristian Jensen venter stadig på at finde ud af, hvad det i virkeligheden er, Socialdemokraternes leder har planer om.

Dagen i dag har Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, brugt på at mødes med partier, der ikke skal være en del af hendes regering, nemlig Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Venstre og De Konservative.

Men det var ikke noget, der skabte ret stor afklaring om Socialdemokraternes regeringsplaner, konstaterede Venstres netop genvalgte gruppeformand, Kristian Jensen, efterfølgende på sin Facebook-profil.

"Det var et kort møde med Helle Thorning-Schmidt, Henrik Sass Larsen og Bjarne Corydon. Vi forventede en orientering om, hvordan det skrider frem med udarbejdelsen af et nyt regeringsgrundlag. Vi blev ikke meget klogere denne gang," skriver han.

Kun omkring en halv time fik det tidligere regeringsparti, Venstre, i selskab med den kongelige undersøger, Helle Thorning-Schmidt, inden turen kom til de andre borgerlige partier.

Helle Thorning-Schmidt konstaterede efter møderne, at forhandlingerne fortsætter, og hun gjorde det endnu en gang klart for pressen, at der ikke bliver meldt noget ud foreløbig. Forhandlingerne vil fortsætte uden for pressens bevågenhed.