VORES VALG

Venstre hænger to år gammel plakat op

Ved en fejl har Venstre i Farum hængt valgplakater op fra kommunalvalget for to år siden. Vind og blæst får skylden.
Nogle vælgere i Værløse har i dag tænkt, at de kan stemme på Mogens Dalboe til folketingsvalget. Men nej. Plakaten er nemlig to år gammel.
Nogle vælgere i Værløse har i dag tænkt, at de kan stemme på Mogens Dalboe til folketingsvalget. Men nej. Plakaten er nemlig to år gammel. Foto: Finn Due Larsen/Furesø Avis

Om det er angsten for at blive overset, eller fordi der lige var en par lygtepæle i overskud i Værløse, er ikke til at vide, men der mødte Mogens Dalboe fra Venstre i Furesø et noget usædvanligt syn, da han fik kigget nærmere på partiets valgplakater.

Politikerens valgplakat er nemlig blevet hængt op, selv om han slet ikke stiller op til Folketinget, skriver furesøavis.dk.

Det er en to år gammel plakat, der er hængt op i en lygtepæl på Ballerupvej i Værløse.

Plakaten stammer fra kommunalvalget i 2009, hvor Mogens Dalboe ganske rigtigt stillede op til byrådet i Furesø.

"Det er vist gået stærkt i kampens hede," griner Mogens Dalboe til avisen.

Han tager dog uheldet med et smil.

"Noget tyder jo på at Venstre har behov for al den omtale der er mulig. Eller måske det er en af mine kvindelige tilbedere, der har hængt en plakat op af mig fra kommunevalget. Det er genbrug af plader, så det kunne jo godt ske," siger han.

Senere på dagen har Furesø Avis dog fulgt op på smutteren. Årsagen er vejret.

"Regn og blæst har rusket så hårdt, så billedet af Sohie Løhde (folketingskandidat i Egedalkredsen, red.) er røget af. Vi gør det jo i genbrug, så der kan være tre-fire valgplakater oveni hinanden på samme plade," forklarer Paul Thomsen, formand for Venstre i Furesø til avisen.

Kilde: furesøavis.dk,

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.