Velkædt prins møder lille klon
Prins William besøger en skole, hvor børnene dog ikke er iklædt jakkesæt som Benjamin Cooper. Foto: Steve Parsons/AP
En seksårig skoledreng insisterer på at gå klædt som smarte prins Charles.

De fleste seksårige drenge bruger nok deres tid på at sparke til en fodbold og drømme, at de er Lionel Messi, eller på at suse rundt som flyvende superhelte.

Skoledrengen Benjamin Cooper har dog et noget anderledes idol. Han er nemlig en stor beundrer af prins Charles' fashion sense, og han insisterer derfor på at gå klædt som det 67-årige medlem af kongehuset.

Inspirationen opstod i forbindelse med et skoleprojekt, og nu fik den velklædte skoledreng så lov til at møde prins Charles, da han besøgte Benjamins skole.

- Jeg kan godt lide ham, fordi han var den bedst klædte, da vi studerede dem (kongehuset, red.) i skolen. Jeg kan godt lide at klæde mig smart, så jeg kan være ligesom Charles, fortalte han ifølge britiske The Daily Express.

Benjamins forældre fortalte også prinsen, at den unge royalist ikke ønskede sig helt sædvanlige gaver for en dreng på hans alder.

- Gaven, han ønskede sig, var et smart jakkesæt, så han kunne være ligesom prinsen, fortalte Benjamins mor.

Hun tilføjede også, at hendes søn insisterer på at beholde den formelle påklædning, selv når han er i selskab med sine jævnaldrende venner.

Ifølge The Telegraph er det dog ikke prins Charles, men prins Philip, der rangerer som det højest placerede kongelige medlem på GQ's liste over de bedst klædte mænd i år. Den 94-årige gentleman fik en flot 12. plads på listen, mens Charles ikke engang er i top 50.

/ritzau/FOKUS