Fik 20 mio. kr. ind på bankbogen: - Jeg gik i chok
Der er nok ikke mange der ved, hvordan 20 millioner kroner ser ud i pengesedler. Men her er et billede af 250.000 kroner i 1.000 kronesedler. Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Lottovinder køber sig et Rolex-ur og kigger på ny bil. Og så beholder han jobbet ...

Nu skal mor have en lejlighed. Og jeg selv skal have et Rolex ur.

Sådan syntes en lidt mere end bare heldig mand i begyndelsen af 30’erne, at have tænkt, da han scorede den helt store gevinst i Lotto.

Manden kan sætte intet mindre end 20 millioner skattefri kroner ind på bankbogen - minus en lejlighed, et luksuriøst armbåndsur og en rejse til vennerne.

- Selv om pengene er gået ind på kontoen, så fatter jeg det nok stadigvæk ikke. Jeg må da også indrømme, at jeg i løbet af dagen, går ind og kigger – bare for at se om de stadig er der, fortæller den heldige vinder til Danske Spil.

Manden sad på vinder-aftenen sammen med en flok venner. Han havde tidligere på dagen helt tilfældigt downloadet Lottos app.

- Jeg har spillet Lotto på abonnement i et års tid nu, og jeg tjekker normalt aldrig tallene, da jeg jo nok skal få at vide, hvis jeg har vundet, fortæller vinderen.

- Men lige præcis den aften gik jeg ind og tjekkede på appen. Og det var jo en ret heldig dag at have syv rigtige på, da puljen jo var kæmpe stor. Først gik jeg helt i chok og tænkte, at jeg måtte holde det for mig selv. Men det kunne jeg slet ikke. Jeg måtte jo have nogle andre øjne på for at sikre mig, at jeg ikke havde set forkert, siger han med et grin.

Vennerne blev også rimeligt chokerede – men kom sig hurtigt.

- De sagde, at de syntes, jeg skulle bestille en rejse til os alle sammen. Så det gjorde jeg med det samme. Det er simpelthen så fantastisk at have mulighed for at fejre gevinsten med mine bedste venner på den måde.

Mors drøm går i opfyldelse

Udover turen med vennerne vil manden som noget af det første købe en lejlighed til sin mor.

- Hun har altid været der for mig og har altid drømt om at have sin egen lejlighed. Så det skal hun selvfølgelig have. Så hun går og kigger nu og er så glad, fortæller manden.

Han drømmer selv om et hus på et tidspunkt, ud i fremtiden.

- Her og nu skal jeg bare ind til Poul Klarlund og se på et Rolex. Det har været en drøm længe at få et fedt ur. Men jeg havde aldrig troet, jeg skulle få råd til det.

Manden understreger, at han ikke er typen, der blærer sig og viser sig frem. Så selvom han også skal have en ny bil, skal det bare være en fornuftig - men ikke for prangende en af slagsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er nok ikke mange der ved, hvordan 20 millioner kroner ser ud i pengesedler. Men her er et billede af 250.000 kroner i 1.000 kronesedler. Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Siger ikke jobbet op

Den heldige vinder har heller ikke tænkt sig at ændre sit liv radikalt på grund af gevinsten.

- Jeg kunne jo godt gå direkte ind og sige op på arbejdet, men det vil jeg ikke gøre mod min chef. Han har støttet mig i mange situationer gennem mit liv, så jeg vil ikke sætte ham i problemer i en tid, hvor der er rigtig travlt. På sigt vil jeg dog gerne læse videre, så jeg en dag kan starte min egen virksomhed. Jeg har jo så mange muligheder nu. Det er simpelthen så fedt.