Vampyrdræber anholdt i stædig brandert
Den amerikanske kultskuespiller Nicholas Brendon havde svært ved at styre temperamentet under en druktur.
Den amerikanske skuespillerinde Sarah Michelle Gellar spillede titelrollen i kultserien Buffy - Vampyrernes Skræk. Nicholas Brendon, der spillede rollen som hendes ven og medhjælper i serien, Xander Harris, blev fredag aften anholdt for hærværk og for at modsætte sig anholdelse på et hotel.
Den amerikanske skuespillerinde Sarah Michelle Gellar spillede titelrollen i kultserien Buffy - Vampyrernes Skræk. Nicholas Brendon, der spillede rollen som hendes ven og medhjælper i serien, Xander Harris, blev fredag aften anholdt for hærværk og for at modsætte sig anholdelse på et hotel. Foto: ZUMA ZUMA/POLFOTO

Bare fordi man har hjulpet en overnaturlig kriger med at bekæmpe alskens vampyrer og dæmoner, er man ikke nødvendigvis usårlig, når flaskens ånd slår til.

Det måtte den amerikanske skuespiller Nicholas Brendon sande, da han fredag den 17. oktober blev anholdt af det lokale politi i byen Boise, Idaho.

Brendon, der for alvor slog igennem i rollen som Buffys trofaste følgesvend Alexander "Xander" Harris i kultserien "Buffy - Vampyrernes Skræk", havde tilsyneladende fået en tår over tørsten. Det fik skuespillerens hotel at føle, da han ifølge dets personale havde ødelagt en række værdifulde inventargenstande. Og samarbejdsvillig var han åbenbart heller ikke, da politiet bankede på.

Det skriver blandt andre Mirror.

Det er langt fra første gang, at den 43-årige Nicholas Brendon er kommet i uføre på grund af sit alkoholmisbrug. Tilbage i 2004 stod han frem, da han på daværende tidspunkt indskrev sig selv på en rehabiliteringsklinik. Igen i 2010 blev han anholdt for hærværk i påvirket tilstand.

- Efter jeg indså, at jeg havde en last, som var ved at overtage mit liv, besluttede jeg, at den bedste måde for mig at komme til hægterne igen var at indskrive mig selv på en behandlingsklinik, fortalte han dengang.

Nicholas Brendon blev tidligere på måneden, den 1. oktober, gift med skuespillerinden Moonda Tee.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.