Skuespillerinde død - blev kun 55 år

Elizabeth Peña, kendt fra blandt andet komedieserien "Modern Family", er død efter kort tids sygdom, oplyser hendes manager.
Den amerikanske skuespillerinde Elizabeth Peña er død efter kort tids sygdom. Hun blev kun 55 år.
Den amerikanske skuespillerinde Elizabeth Peña er død efter kort tids sygdom. Hun blev kun 55 år. Foto: Mark J. Terrill/AP

Den amerikanske skuespillerinde Elizabeth Peña er død.

Det oplyser hendes manager, Gino Rugolo, som samtidig oplyser, at Elizabeth Peña døde af naturlige årsager efter kort tids sygdom, uden at tilføje flere detaljer.

Den kun 55-årige skuespillerinde nåede at være i filmbranchen i hele tre årtier hovedsageligt som skuespiller, men hun har også prøvet kræfter som instruktør.

Elizabeth Peña har medvirket i en del amerikanske serier, men er dog bedst kendt for sin rolle i den amerikanske komedieserie "Modern Family", hvor hun spiller mor til seriens Gloria Delgado-Pritchett, der spilles af Sofía Vergara.

Også i store biograffilm har hun gjort sig bemærket. Blandt andet i musikfilmen fra 1987 "La Bamba" om sangeren Richie Valens, og i nyere tid i "Rush Hour" og "The Incredibles".

- Jeg er målløs og ked af det. Jeg har lige hørt om tabet af min ven Elizabeth Peña. Hun var sådan en livsstyrke, at det er svært at tro på, tweedede hendes skuespillerkollega fra "La Bamba", Lou Diamond Phillips.

Elizabeth Peña efterlader sig mand og to børn.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.