Vaklende Brøndby parat til at rejse sig
Mikkel Thygesen prøver at tørre nederlaget til Ried af i den gule trøje, mens skuffelsen stråler ud af øjnene. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Brøndby har fået to ordentlige gok i nøden i løbet af ugen, men selvom klubben ligner en såret kæmpe, tror Michael Krohn-Delhi på sejr.

Brøndby skal i dag prøve at rejse sig oven på en af de større fadæser i klubbens historie.

Torsdag smed vestegnsklubben en sikker føring hjemme mod upåagtede Ried fra Østrig, og i dag skal Brøndby så rejse sig mod OB på udebane.

Men det kan sagtens lade sig gøre, mener Michael Krohn-Delhi, der i løbet af ugen mistede anførerbindet til Clarence Goodson.

"Vi hæfter os ved det gode spil, vi leverede. Og det gjorde vi egentlig også i første halvleg mod Horsens i søndags. Det gør os fortrøstningsfulde," siger han til Sporten .dk.

Brøndby må i dagens kamp undvære den langtidsskadede Mike Jensen, og selvom den unge U 21-landsholdsspiller har været en vigtig brik i Brøndbys maskinrum, så er det stadig med ærefrygt, at fynboerne tager i mod Brøndby.

"Hvis vi kigger på statistikken, har vi ikke vundet over Brøndby på hjemmebane i en del år efterhånden. Det plejer at være nogle tætte kampe, så jeg ved, det bliver svært," siger OB's topscorer Hans Henrik Andreasen til DR Sporten.