Vaklende Brøndby parat til at rejse sig

Brøndby har fået to ordentlige gok i nøden i løbet af ugen, men selvom klubben ligner en såret kæmpe, tror Michael Krohn-Delhi på sejr.
Mikkel Thygesen prøver at tørre nederlaget til Ried af i den gule trøje, mens skuffelsen stråler ud af øjnene.
Mikkel Thygesen prøver at tørre nederlaget til Ried af i den gule trøje, mens skuffelsen stråler ud af øjnene. Foto: Jens Dresling / POLFOTO

Brøndby skal i dag prøve at rejse sig oven på en af de større fadæser i klubbens historie.

Torsdag smed vestegnsklubben en sikker føring hjemme mod upåagtede Ried fra Østrig, og i dag skal Brøndby så rejse sig mod OB på udebane.

Men det kan sagtens lade sig gøre, mener Michael Krohn-Delhi, der i løbet af ugen mistede anførerbindet til Clarence Goodson.

"Vi hæfter os ved det gode spil, vi leverede. Og det gjorde vi egentlig også i første halvleg mod Horsens i søndags. Det gør os fortrøstningsfulde," siger han til Sporten .dk.

Brøndby må i dagens kamp undvære den langtidsskadede Mike Jensen, og selvom den unge U 21-landsholdsspiller har været en vigtig brik i Brøndbys maskinrum, så er det stadig med ærefrygt, at fynboerne tager i mod Brøndby.

"Hvis vi kigger på statistikken, har vi ikke vundet over Brøndby på hjemmebane i en del år efterhånden. Det plejer at være nogle tætte kampe, så jeg ved, det bliver svært," siger OB's topscorer Hans Henrik Andreasen til DR Sporten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.