V-minister med hårdt angreb på Mette F: Hun har ikke nok råstyrke
Venstres finansminister Kristian Jensen mener, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet ikke er klar til at tage regeringsansvar. (Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix)
Finansminister Kristian Jensen (V) går i et nyt interview med B.T. til angreb på Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.

Der er lagt i ovnen til en valggyser, hvis man skal tro på tallene i de aktuelle meningsmålinger. Mette Frederiksen og Socialdemokratiet står til 46 mandater i den seneste Voxmeter-måling, der samtidig giver rød blok et meget snævert flertal med 51,8 procent.

Ligeledes afslører et kig på tonen i den politiske debat, at vi nærmer os et folketingsvalg.

Finansminister Kristian Jensen går i et interview med B.T. til angreb på Mette Frederiksen og Socialdemokratiet - de har ikke det, der skal til for at overtage magten på Christiansborg, lyder det fra Venstre-politikeren.

Kritikken tager sit udgangspunkt i sagen om el-forretningen Radius, der har over en million kunder på Sjælland.

Tidligere på ugen kom det frem, at bestyrelsen i energiselskabet Ørsted har stoppet salgsprocessen af Radius. Det sker efter, at den politiske opbakning til salget forsvandt, da Socialdemokratiet meddelte, at man ikke længere støttede processen.

Før det var finansminister Kristian Jensen af den opfattelse, at Socialdemokratiet og SF bakkede op om salget.

Sagens forløb afslører, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet ikke er klar til at tage regeringsansvar, lyder det fra Kristian Jensen til B.T. 

- Konsekvensen for Ørsted er, at man nu har bremset selskabets grønne omstilling. Det er besynderligt, at Socialdemokratiet vil lade sig blæse omkuld på den måde. Sagen viser, at Socialdemokratiet ikke er klar til at træffe beslutninger, der kræver råstyrke, siger Kristian Jensen til B.T.

Der skal senest afholdes valg til Folketinget den 17. juni 2019.

via Listen To News