Utro fodboldstjerne tiggede om nøgenbilleder

Netop som sangerinden Cheryl Cole har tilgivet eksmanden, dukker nye afsløringer op om den utro fodboldspiller og en undertøjsmodel.
Mandag fløj sangerinden Cheryl Cole på kærlighedsferie med sin eksmand, fodboldstjernen Ashley Cole, men nu afslører avis ham i ny utroskab.
Mandag fløj sangerinden Cheryl Cole på kærlighedsferie med sin eksmand, fodboldstjernen Ashley Cole, men nu afslører avis ham i ny utroskab. Foto: Scanpix, AFP, Leon Neal

Udadtil ligner det, at fodboldstjernen Ashley Cole holder sig på måtten i forsøget på at få sangerinden Cheryl Cole tilbage.

Men nu afslører avisen The Sun, at den utro ægtemand, der ellers lovede ekskonen bod og bedring, ikke har forandret sig det mindste.

Det er den 28-årige amerikanske undertøjsmodel Jessyca Rayanne, som fodboldstjernen angiveligt har taget med i kanen den 14. juni, inden han officielt fløj retur til England for at fejre den berømte ekskones fødselsdag.

Jessyca bedste ven Destiny Monique, der var med den 14. juni i Ashleys sommerhus i LA, siger til avisen:

"Jessyca og Ashley flirtede hele tiden. Man kunne tydeligt se, at han var interesseret i hende, så vi efterlod dem alene," forklarer hun og tilføjer:
.
"Ashley ønskede at komme i boblebadet med Jessyca. De var i badet et par timer, fjollede rundt og kyssede, da de gik ud til hans værelse, og vi ikke så mere til dem."

Dage senere skrev Ashley til sin storbarmede model-flirt:

"Jeg har lyst til at give dig en omgang træning," hvortil han tiggende tilføjede: "Send mig et nøgenbillede af dig."

Mandag fløj det berømte tidligere ægtepar ellers på kærlighedsferie til Malaysia sammen, men den tur ser nu ud til at være ødelagt.

En ven siger til The Sun:

"Alle troede, Ashley ville såre hende igen - men ikke så hurtigt."

Kilde: The Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.