Utilfredse kunder går helt amok: Risikerer fængsel

Krimi
To mænd lod deres vrede gå ud over køretøjerne hos Slagelse Bilsalg, da der opstod bøvl med deres udlejningsbil. (Foto: Foto: Google Maps )

De to mænd så rødt, da deres udlejningsbil gik i stå. Nu risikerer de at skulle betale en stor erstatning og ruske tremmer.

To mænd risikerer at skulle betale erstatning og ruske tremmer, efter de har begået hærværk hos en bilforhandler i Slagelse.

Retten i Næstved lægger i denne uge lokaler til sagen, der tog sin begyndelse i september, hvor de to unge mænd lejede en bil hos Slagelse Bilsalg. 

De kørte til Tyskland, hvor udlejningsbilen gik i stå, og de rasende mænd valgte derfor at ringe til bilforhandleren, der i et ubehageligt tonefald kunne mærke, at de var helt oppe i det røde felt.

- Jeg blev kaldt det ene og det andet. Det var generelt en meget hård og truende tone, jeg blev mødt med, forklarede indehaveren til Sjællandske.

Han sørgede for at fragte de to mænd tilbage til Danmark i en tysk taxa. Det kostede ham 1.000 euro at få kørt de to sure kunder tilbage til Vestsjælland, men her slutter historien ikke.

Om aftenen troppede de to mænd op hos Slagelse Bilsalg, hvor de ville have et "alvorsord" med ejeren.

- Jeg havde låst dørene, hvorefter de så ringer til mig og siger, at jeg bare skal komme ned på værkstedet, ellers ville de smadre bilerne, siger indehaveren, der ikke ønsker sit navn i Sjællandskes spalter.

De to mænd kastede deres vrede over flere bileder foran værkstedet, hvor de begik hærværk mod fem køretøjer. Mændene hoppe rundt på tage og kølerhjelme, og ifølge anklageskriftet stak de hul på flere dæk med en springkniv.

Politiet anholdte de to mænd, og nu skal man i Retten i Næstved finde ud af, om de skal i fængsel og betale erstatning for deres hidsige opførsel.

Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald