Underbukse-Bendtner tvivlsom mod Slovakiet
Danmark - med eller uden Bendtner - lægger ud med første VM-kvalifikationskamp 8. september mod Tjekkiet. Foto: POLFOTO, AP, Lise Aserud
Uefa har ikke tænkt sig at fremrykke appelsagen om Nicklas Bendtners underbukse-stunt under EM-slutrunden.

Landstræner Morten Olsen havde håbet på det, men nu siger hans assistent, at det ikke kommer til at ske.

Appelsagen om Nicklas Bendtners underbuksestunt under EM bliver ikke rykket frem af det europæiske fodboldforbund (Uefa), så der kan falde en afgørelse inden testkampen mod Slovakiet 15. august.

- Det er ingen hemmelighed, at vi desværre ikke får Nicklas Bendtners sag afgjort inden kampen mod Slovakiet. Det er ærgerligt og betyder, at vi må forberede os på andre muligheder, siger assistenttræner Peter Bonde til Ekstra Bladet.

Sagen skal efter planen afgøres i slutningen af august.

- Vi er tvunget til at forberede os på to scenarier i kampen mod Slovakiet. Et angreb med og uden Bendtner. For vi ved jo ikke, om han får lov at spille mod Tjekkiet, lyder det fra Peter Bonde.

Han henviser til Danmarks første VM-kvalifikationskamp 8. september. Her har Nicklas Bendtner karantæne, efter at han fejrede en scoring under sommerens slutrunde ved at fremvise sine underbukser.

Ud over karantænen fik Arsenal-angriberen en bøde på omkring 735.000 kroner, fordi der på underbuksernes kant stod "Paddy Power", som er navnet på det irske bettingfirma, der har givet Nicklas Bendtner underbukserne.

Uefa mener, der var tale om et reklamestunt.

Peter Bonde spår, at landsholdet kommer til at spille meget anderledes, end hvad det ville have gjort med Nicklas Bendtner på banen.

- Vi har intet alternativ til Nicklas Bendtner, så det er klart, at vi skal spille på en helt anden måde, når han ikke er med, siger assistenttræneren.

Danmark skal i VM-kvalifikationen møde Italiens EM-finalister, Tjekkiets EM-kvartfinalister samt Bulgarien, Armenien og Malta.