Ulækkert med sexet tøj til børn
Generated by IJG JPEG Library (Foto: )

Forleden holdt min ti-årige datter »fest« for veninderne - med saftevand og pizza. Dagen derpå fandt jeg en seddel, skrevet af et barn, hvoraf det fremgik, hvem der havde vundet de små damers konkurrence for »mest sexede dans« og »mest sexede kjole.« 10 år?!?!?!?! - jeg blev rasende. Og indkaldte fluks min 10-årige til en samtale. Hun sagde: »Hvad er problemet, far?«

Og så holdt jeg en tale: Om at 10-årige BØRN ikke skal være sexede, de skal være børn, om at The Voice TV og MTV og Go Supermodel ikke skal bestemme, hvordan MIN datter skal kælde sig, om at SKØNHED kommer indefra, om at det eneste, ordentlige mænd atte pris på - når den tid kommer, og den er ikke kommet endnu, unge dame - er begavede kvinder med integritet, der KAN noget, ikke blonderede, sexede duller, der i desperation køber sig til opmærksomhed og kærlighed og sex ved at ligne prostituerede.

ARGH! - men hvad stiller man op? Ét sted at starte er alle de butikker, der sælger »sexet« undertøj til børn, blondetrusser og stramme t-shirts. Det er ganske enkelt klamt. I Norge er en græsrodsgruppe gået til kamp mod den slags tøj. Det sker ved at rende rundt i butikkerne og sætte klistermærker på tøjet, hvoraf det fremgår, at det er »godkendt af pædofile.« Provokerende, men rigtigt. Butikker! Stop salget af det tøj. Mødre! Stop med at klæde jeres børn ud som voksne.

Af chefredaktør Simon Andersen 

via Listen To News