Udenrigsminister:FN skal fordømme syrisk vold

Den britiske udenrigsminister afviser militær handling, men opfordrer FN til at lægge et større internationalt pres på Syriens styre.
Det er præsident Assad, som demonstranterne protesterer i mod. Hans styrker har taget til genmæle med en militær operation. Mere end 140 civile demonstranter er nu blevet dræbt. Et tal der bliver ved med at stige.
Det er præsident Assad, som demonstranterne protesterer i mod. Hans styrker har taget til genmæle med en militær operation. Mere end 140 civile demonstranter er nu blevet dræbt. Et tal der bliver ved med at stige. Foto: AP, POLFOTO, Remy De La Maviniere

Den britiske udenrigsminister William Hauge opfordrer nu FN til en samlet fordømmelse af den dødelige vold mod demonstranter i Syrien i byen Hama.
Det skriver det britiske medie, The Independent.

Udmeldingen kommer efter, at regeringstro styrker i går angreb civile i oprørsbyen Hama med tanks og snigskytter. Hvilket har resulteret i et dødstal, der konstant er stigende. Lige nu er tallet på mere end 140 syriske demonstranter.

"Vi vil gerne se et stærkere internationalt pres på Syrien fra alle sider," udtaler William Hague i dag." Udtaler Hague og uddyber, at der skal være et bredt antal lande bag.

"For at være effektivt skal det ikke bare være de vestlige nationer, der ligger pres - det skal også inkludere de arabiske nationer og Tyrkiet."

Der skal være et ekstraordinært møde i FN's sikkerhedsråd i dag omkring situationen i Syrien.

Kilde: Independence.co.uk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.