Tyson Fury: Jeg vil ikke søge om ny bokselicens

Den tidligere verdensmester i boksning Tyson Fury har før meddelt, at han ikke vil bokse længere.
Tyson Fury vil ikke søge om en ny britisk bokselicens, fortæller han på Twitter.
Tyson Fury vil ikke søge om en ny britisk bokselicens, fortæller han på Twitter. Foto: Lee Smith/Reuters

Den tidligere verdensmester i sværvægtsboksning Tyson Fury skriver på Twitter, at han ikke vil søge om en ny bokselicens hos Det Britiske Bokseforbund.

- Efter at have tænkt over det i lang tid, så har jeg besluttet ikke at søge om en ny bokselicens ved BBBOC (Det Britiske Bokseforbund). Efter den måde de har behandlet mig på. Nej tak, skriver han.

Den 29-årige brite har ikke bokset, siden han overraskende vandt over ukrainske Wladimir Klitschko i november 2015. Sejren sikrede briten verdensmesterskabet i tre forbund - WBA, WBO og IBF.

Siden har Fury to gange udskudt en revanchekamp mod Klitschko, inden han fik sin bokselicens inddraget i oktober 2016, da han erkendte, at han havde taget kokain og led af en depression.

Han opgav sine VM-bælter i 2016.

Fury havde håbet at vende tilbage til ringen tidligere i år, men den plan gik i vasken, da han i maj fik udsat sin høring hos dopingmyndighederne i Storbritannien.

Tyson Fury har før meddelt, at han stopper karrieren. I marts 2016 meldte han ud, at han ikke ville bokse mere, men senere samme dag fortalte han, at det hele var en joke, og at han ville bokse videre.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.