Tv-værtinde: Jeg lever i cølibat
Mariia Hirse lever stort set i cølibat, siger hun til ugeblad. Foto: Youtube
Den tidligere Lykkehjuls-pige Mariia Hirse lever som alenemor i skyggen fra et begivenhedsrigt liv. Hun trives i dag som single.

Selvom hun lige har rundet de 40 år og stadig single, er Mariia Hirse ikke på jagt efter en mand i sit liv.

Det skriver ugebladet Se og Hør.

Den tidligere model og Lykkehjuls-pige har ellers haft mange mænd i sit liv, men Hirse mærker kun presset fra omgivelserne.

"Det er mest mine veninder, som har bemærket, at jeg nu er 40. Jeg tænker ikke så meget over det," siger hun til Se og Hør.

Som alenemor til to koncentrerer hun sig om børnene. Desuden er hun ikke meget for at skulle 'sælge' sig selv.

"Jeg er ikke så meget for netdating. Jeg er lidt for skeptisk. Det er jo bare salgsreklamer, og hvad skal jeg selv skrive?," spørger Hirse.

"Børnene fylder meget, og jeg er glad og tilfreds. Men jeg håber da ikke, jeg skal fortsætte som single. Jeg vil gerne møde en, men opsøger det ikke i øjeblikket. Jeg lever i cølibat stort set."

De mest kendte mænd, Hirse har dannet par med, er mediemogulen Peter Asschenfeldt og TV 3-bossen Jakob Mejlhede.

Derudover har Mariia Hirse et ægteskab med René Stenvang bag sig.

Mariia Hirse barsler i øjeblikket med en bog, som udkommer til februar. Det bliver en fagbog, som handler om kvinder og hjerte-kar-sygdomme. Den er baseret på hendes egne erfaringer, da hun selv tidligere har døjet med hjerteproblemer.

I 2006 ændrede bogstavvenderpigen navn fra Maria Hirse til Mariia Madeleine Hirse. Igennem hendes efterhånden mange år i skærene fra ugebladenes blitz, har hun været flere langvarige forhold igennem.

Kilde: Se og Hør