Tv-vært stopper på morgen-tv: Jeg er lidt ked af det
Morten Ankerdal (billedet) afløses på Go' Morgen Danmark af Adam Duvå Hall. (Foto: Foto: TV2)
Sport er i Morten Ankerdals DNA. Alligevel siger han farvel til Go' Morgen Danmark med vemod.

Selvom Morten Ankerdal ser frem at kunne fokusere på sport igen, er det med vemod, at han forlader Go' Morgen Danmark, fortæller han til BT.

Avisen mødte den populære tv-vært ved gallapremieren på den nye Harry Potter-film "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", og her kunne den 45-årige autodidakte journalist fortælle, at han ikke forlader det populære morgen-program med et jubelråb.

- For det første er jeg lidt ked af det, fordi jeg har nydt at være der.

- Valget handlede ikke om, hvorvidt jeg skulle fortsætte på Go' Morgen Danmark eller ej. Valget handlede mere om, om jeg skulle stoppe med sport eller ikke stoppe med sport. Og det valg er rimelig nemt for mig. Jeg ved godt, jeg skal lave sport. Det er i mit DNA. Så derfor blev det sådan, sagde Morten Ankerdal til BT.

Han fortæller at han kommer til at savne at snakke med alle mulige forskellige mennesker, men også at han glæder sig meget over, at han skal lave sport, og at han ikke kommer ikke til at kede sig.

Morten Ankerdals afløser på Go' Morgen Danmark blev afsløret tirsdag. Her kunne TV2 fortælle, at man har ansat Adam Duvå Hall.

Mange kender sikkert Adam Duvå Hall fra æteren på Danmarks Radios P3, hvor han blandt andet har lavet "Monkey Business" og "Formiddagen med Adam og Sara".

via Listen To News