Tv-vært kalder reality-familie talentløs
Kim og resten af familien er talentløse, slog stjernejournalist fast på tv. Foto: Colourbox
En undrende reporter spurgte Kardashian-familien, hvorfor de overhovedet var på tv.

Tv-journalisten Barbara Walters har set lidt af hvert.

Som vært på diverse tv-programmer har hun interviewet verdens vigtigste og mest magtfulde mennesker i en menneskealder, og hun er blandt andet blevet udråbt som en af de 50 dygtigste journalister i USA nogensinde.

Men da stjernejournalisten torsdag havde endnu en gruppe gæster i studiet til den årlige programrække 'Årets ti mest fascinerende personer', kunne hun slet ikke forstå, hvordan de havde opnået den store ære at være gæster i det prestigefyldte program.

Gæsterne var fire af de berømte medlemmer i den famøse reality-familie Kardashian, som er kendt fra en række af realitytv-programmer i den underlødige del af genren. Den mest kendte af dem, Kim Kardashian, er især kendt fra det sex-bånd, hendes kæreste optog af dem og senere solgte.

"I spiller ikke skuespil, I kan ikke synge, I kan ikke danse. I har - tilgiv mig - ikke noget talent?" spurgte Barbara Walters undrende, da hun forsøgte at forstå, hvorfor folk fandt dem så fascinerende.

"Men vi underholder stadig," forsvarede den mest kendte af kendisserne, Kim Kardashian, sig.

"Det er mere udfordrende for dig at deltage i et realityshow og få folk til at forelske sig i dig for at være dig, så der er helt klart mere pres, tror jeg, ved at være berømt for at være sig selv," forklarede Kim Kardashian lidt uforståeligt.

Hendes søster Khloe sprang derefter Kim til undsætning.

"Ingen af os tror, vi har talent. Ingen af os tror, at vi kan danse eller spille skuespil eller synge."

Kilde: ABC