Tv-vært: Ingen tid til ferie
Arbejdspresset er højt for værten på TV 2-programmerne "Go' Sommer". Foto: www.colourbox.com
TV 2-vært ville ønske, at hun kunne være mere sammen med sin mand. Men Lisbeth Østergaard har travlt hele sommeren.

De fleste har pakket kufferterne og taget sydover. Andre har søgt eksil på campingpladsen eller sommerhuset. Men alt imens sommerlandet ligger øde hen, så knokler TV 2-værten Lisbeth Østergaard. Det skriver tv2.dk.

- Jeg ville da rigtig gerne have haft lidt mere ferie med min mand, men sådan er det. Heldigvis havde vi ferie i foråret, så det skal nok gå, fortæller Lisbeth Østergaard til tv2.dk.

Den manglende sommerferie skyldes, at den 32 årige tv-vært gennem hele sommeren er ansat på TV2-programmerne "Go' Sommer".

Her skal hun også dække OL - noget hun glæder sig meget til.

- Det største er jo OL, og det bliver sindssygt spændende at være med til at dække så stor en sportsbegivenhed, det bliver jo kæmpe stort, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller Lisbeth Østergaard.

Den supertravle tv-vært har desuden netop færdiggjort programmerne "Argh! Det gjorde jeg bare ikk", der sendes på Zulu til efteråret.

Til den tid regner Lisbeth Østergaard dog med at kunne slappe af med sin mand. Inden da har hun dog planlagt en lille miniferie.

- Min mand og jeg smutter til Ibiza sammen med nogle venner - så fire dage på Ibiza, det er, hvad det bliver til denne sommer, fortæller hun.

Kilde: tv2.dk