Tv-vært i færdsels-bøvl: Mister også sponsorbil

Samarbejdet med Ford er indstillet.
- Det er naturligvis ikke muligt at være ambassadør uden at være i besiddelse af et validt kørekort, siger pressechef hos Ford Lene Dahlquist.
- Det er naturligvis ikke muligt at være ambassadør uden at være i besiddelse af et validt kørekort, siger pressechef hos Ford Lene Dahlquist. Foto: Scanpix/arkiv

Emil Thorup skal have bestilt sig et rejsekort, hvis ikke han allerede har et.

Efter det tirsdag kom frem, at han har fået frakendt sit kørekort, fordi han har kørt for stærkt, står det nu også klart, at han må aflevere sin Ford Kuga tilbage til den amerikanske bilgigant, som han er ambassadør for.

Det skriver Ekstra Bladet.

Han har gennem samarbejdet med Ford kunne køre rundt i landet uden at tænke på afbetaling af billån, men det går ikke længere, lyder det fra Ford.

- Det er naturligvis ikke muligt at være ambassadør uden at være i besiddelse af et validt kørekort. Af denne årsag er vores samarbejde ophørt med øjeblikkelig virkning fra Emils dom træder i kraft, siger pressechef hos Ford Lene Dahlquist til Ekstra Bladet.

Hun vil ikke fortælle, om Emil Thorup kan blive ambassadør for Ford igen.

Emil Thorup har været Ford-ambassadør i et år, og han skal aflevere bilen tilbage i januar.

Emil Thorup kørte for stærk på en strækning, hvor man kun må køre 50 kilometer i timen. Da han i forvejen havde klip i kørekortet, blev det altså frakendt efter den nye forseelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.