Tv-vært har giftet sig igen: Ikke med hvem som helst
tv-værten Camilla Ottesen har endnu en gang giftet sig med sin mand, Anders Hedme. FOTO: Scanpix
Den smukke Camilla Ottesen har den 21. december sagt "ja" til manden i sit liv. Men det er ikke spor nyt for hende, da både bryllup og mand er gengangere.

Camilla Ottesen fejrede den 21. december kærligheden.

Her havde hun været gift med sin mand, Anders Hedme, i 12 1/2 år, og de kunne dermed glæde sig over at have kobberbryllup. Men dagen blev ikke kun brugt på morgenbord og hygge, nej, de valgte at gifte sig igen, skriver Billed Bladet

Camilla Ottesen fortæller, at parret startede dagen med morgenbord og hornmusik, som man skal og bør på en kobberbryllupsdag. Men om aftenen overraskede de alle gæsterne.

En stor overraskelse

Det var altså først senere på dagen, at parret tog fusen på alle deres gæster. De havde inviteret op mod 70 gæster til fest i deres hjem på Amager.

- Ingen vidste, at vi havde planer om at gifte os igen. Så vi tog imod i vores almindelige festtøj, men kl. 20 trak vi i det tøj, vi blev gift i for 12 ½ år siden, og så kom Pia Allerslev og viede os hjemme i stuen. Det var så fedt, fordi ingen vidste noget. Alle blev overraskede, og det blev alletiders fest - og så på en mandag, fortæller tv-værten til Billed Bladet.

Bagefter skrev hun dette på din Instagram-profil:

- Vi blev gift igen. Denne gang med Viola og Viggo ved vores side. Den bedste dag EVER.