Tv-vært fyret: "Jeg føler mig trådt over tæerne"
Steffen Dinesen, tv, har i 27 år vurderet ting og sager for seerne på TV Øst. Men nu er det slut. Her ses han på et billede fra 1997. Til højre er det Otto baron Reedtz-Thott. Foto: Søren Steffen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Ny strategi koster programmer hos TV Øst. Stationen satser målrettet på yngre brugere via Facebook og YouTube.

Det er "træls, men nødvendigt", når TV Øst i det nye år lukker en række magasinprogrammer og sadler om til en målrettet satsning med sigte på at indfange yngre brugere via sociale medier som Facebook og YouTube. Sådan lyder det fra TV-direktør Vagn Petersen.

Men beslutningen får vurderingseksperten Steffen Dinesen til at reagere. Han er i det daglige auktionsekspert på Lauritz.com og har kvit og frit i 27 år stillet op som vært for at vurdere seernes ting og sager i programmet "Mit Kæreste Eje".

- Jeg føler mig trådt over tæerne. Jeg har aldrig fået en krone for at være med og pludselig er det slut uden et ord til tak, siger Steffen Dinesen til Sjællandske.

Han siger desuden til Sjællandske, at tv-stationens strategi er på gal kurs, og kalder TV Øst for "en seniorkanal".

- Ikke engang mine egne børn gider se deres far i fjernsynet længere, og jeg bliver kimet ned af seere fra hele regionen, der er rasende over beslutningen om at lukke programmet.

Sidste optagelse af "Mit Kæreste Eje" finder sted 3. januar.