Tv-legende: Sådan sørger jeg over mands død
Ulla Terkelsen på TV 2's Kvægtorvet i Odense. Foto: YouTube.com/screendump
TV 2's førstedame Ulla Terkelsen taler ud om sit forhold til sorgen og kærligheden.

Vi kender hende som den stærke og stålfaste formidler, altid vendt lidt med siden til og med ansigtet i intense folder, når hun taler til Danmark fra fjerne steder, langt væk fra sofabordet.

I årtier har den nu 67 årige-Ulla Terkelsen fungeret som et af de største ikoner hos TV 2. I et stort interview med bt.dk giver hun et indblik i, hvordan hun har håndteret at miste sin store kærlighed gennem 25 år, Jørgen Grunnet, som døde i 2009 efter at være blevet syg af kræft.

"Jeg har stadig Jørgens sms'er på min telefon," siger hun og forklarer, at hun kigger på dem en gang i mellem, og at hun ikke agter at slette dem.

Især den sidste smsudveksling mellem de to har en særlig plads i den farverige korrespondents hjerte. Den handler om indsættelsen af præsident Obama og vækker minder om dengang de begge boede i Amerika.

For Ulla Terkelsen stemmer hendes måde at sørge overens med den måde, hun brænder for at leve på. Altid på farten og altid i gang.

"For man kan sørge, når man går ned ad gaden. Når man rejser. Når man står og har det sjovt til et selskab. Sorg er en naturlig konsekvens af et tab. Ikke af ting. Og jeg tror ikke på, at man behøver at sidde ved siden af den, der er død, for at sørge," siger Ulla Terkelsen ifølge bt.dk.

Kilde: bt.dk