Tv-legende røber: Dronning Margrethe gav mig den mærkeligste oplevelse
"Vi klarede det, vi damer i panelet. Ingen af os faldt ned fra podiet i den krampagtige dobbeltakt – men det så sjovt ud" Foto: SCANPIX arkiv
Ulla Terkelsen husker tilbage på en bestemt episode fra fejringen af Margrethes fødselsdag.

Som yderst garvet reporter med hele verden som sin arbejdsplads har TV 2's Ulla Terkelsen oplevet lidt af hvert.

Men hvad angår hendes oplevelser i 2015, så topper én som den mærkeligste. Det skriver Ulla Terkelsen selv i sin blog på tv2.dk, hvor hun gør status over året, der er gået. Stationen har bedt hende og de øvrige korrespondenter kommer med deres bud på bl.a. 'årets personlige oplevelse på jobbet'. Og i den forbindelse husker Ulla Terkelsen tilbage på dronning Margrethes 75 års fødselsdagsfest i Musikhuset i Aarhus.

"Efter festforestillingen gik Dronningen og Prinsgemalen rundt og takkede gæsterne, herrerne bukkede, damerne nejede," skriver Ulla Terkelsen.

Hun beskriver, hvordan regentparret kom hen til pressens kommentatorer, som sad i et panel på et højt podie.

"Så vi rakte hånden langt ned til Dronningen og Prinsgemalen, samtidig med at vi ”damer” nejede. Det var meget svært at neje og række hånden nedad samtidigt, fordi man uvilkårligt nejede meget dybt for at komme ned på ”niveau” med de kongelige. Vi klarede det, vi damer i panelet. Ingen af os faldt ned fra podiet i den krampagtige dobbeltakt – men det så sjovt ud ..."

Læs mere om Ulla Terkelsens store oplevelser her