Tv-kendt sanger: Nu er jeg endelig folkelig
Sharin Foo er medlem af bandet The Raveonettes. Her er det ofte makkeren, Sune Wagner, der får mest opmærksomhed. Men nu er den danske sangerinde for alvor blevet kendt i TV2-programmet "Voice - Danmarks Største Stemme".
Sangerinden Sharin Foo nyder at vise, hvem hun i virkeligheden er. Og hun vil gerne stoppes på gaden.

Da Sharin Foo i foråret fik chancen for at være mentor i TV2-programmet "Voice - Danmarks Største Stemme", var det også chancen for at lade danskerne lære hende bedre at kende.

Og det er bestemt ikke en beslutning, hun har fortrudt. For lige pludselig bliver den blonde sangerinde stoppet på gaden.

Noget, som sangerinden, der til daglig bor i Los Angeles, aldrig har prøvet før herhjemme.

- Jeg bliver stoppet, når jeg handler ind i Netto, jeg bliver spurgt om ting, og folk vil have taget billeder med mig. Og det er helt nyt for mig, det har jeg aldrig oplevet før i Danmark, siger sangerinden.

Nu er hun aktuel i anden omgang af talentshowet. Og hun kan godt fornemme, at der er sket en del, siden hun sidste år sad i stolen som mentor i programmet.

- Jeg synes, at jeg har kunnet mærke en forskel i år. Deltagerne kender mig bedre, og folk ude i stuerne kender mig bedre, og det synes jeg har gjort det hele lidt nemmere, siger Sharin Foo og smiler:

- Jeg er selvfølgelig blevet lidt mere folkelig.

Det er noget, sangerinden tager som et kæmpe skulderklap. For efter flere år i bandet The Raveonettes har hun måttet erkende, at makkeren Sune Wagner ofte er den, der har trukket de store overskrifter.

- Jeg har faktisk nydt at blive profileret i Danmark, for jeg tror, at der i hvert fald herhjemme har været en tendens til, at folk kendte Sune rigtig godt. Han er ligesom den, der har været meget fokus på, især i forhold til det faglige.

- Derfor har det været skønt for mig at føle, at jeg kan tilbyde min egen faglighed. Jeg er jo lige så stor en del af The Raveonettes, som Sune er, men jeg tror, at fordi han havde et navn på forhånd, har det ikke været det samme for mig, siger Sharin Foo.