Tv-kanaler slås med utroskab og bryst-genbrug
Amalie var en seermagnet i Paradise Hotel, og tre år efter er publikum stadig fascinerede af hende. Derfor får hun lov til at forblive i din fladskærm og trække sin mor, kæreste og nye hårfarve med ind. Foto: TV3/Lotta Lemche
Efteråret varsler krig mellem tv-stationerne, og våbnene er realityprogrammer om sex og semikendte.

Hvis du tror, at danskernes kvalmegrænse for reality-tv er nået, kan du godt tro om igen.

Seerne er stadig sultne, og når tv-kanalerne i efteråret indleder endnu en runde i kampen om seerne, hiver de det tunge reality-skyts frem. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det ser ud til, at reality på et skråplan stadig er noget, seerne synes er sjovt, og vi ved ikke, om der er en smertegrænse, siger direktør Flemming Jensen fra Mediaedge.cia til Ekstra Bladet.

Det er blandt andet forvandlingen af TV2 til betalingskanal, der har fået de andre kanaler til at opruste. Det betyder, at både nye programmer som TV3's "Fristet" og Kanal5's "Hvem er mest utro" vil hælde lir og utroskab ud over sendefladen.

Samtidig fortsætter klassikere som "Singleliv", "For lækker til love" og "De Unge Mødre".

Men stationerne tager også genbrugs-knebet i brug med at lade kendte tidligere realitydeltagere få deres eget selvstændige show. Blandt de realitystjerner, der skal vrides og tappes for kendisjuice en gang til, er Ulven Peter, fistelstemmen Gustav og airbaggen Linse Kessler.