Tv-direktør slog ejendomsmægler i ansigtet

Den russiske medie-boss Alexander Lebedev har på tv, under en økonomisk debat, slået sin meddebattør ned fra stolen.
Man kan ikke debattere med den russiske mediekonge Alexander Lebedev, uden risiko for skrammer.
Man kan ikke debattere med den russiske mediekonge Alexander Lebedev, uden risiko for skrammer. Foto: AP: IVAN SEKRETAREV / POLFOTO

Alexander Lebedev, som ejer aviserne The Independent og Evening Standard, dystede søndag imod den tidligere ejendomskanon Sergei Polonsky i en tv-debat om økonomi.

Debatten blev til sidst så tilspidset, at Lebedev øjeblikkeligt sendte to knytnæveslag med højre hånd efter sin modpart. De to slag fik Polonsky i gulvet. Nærmere bestemt røg han ned fra stolen og den forhøjning der var i tv-studiet.

Direktøren begrundede sin opførsel med, at Polonsky havde været 'aggressiv' igennem hele debatten.

"Jeg neutraliserede ham blot," sagde han ifølge BBC.

Sekunder før, Lebedev var faret på ejendomskanonen, havde Polonsky selv sagt, at han havde lyst til at "give ham en på munden".

Den boksende mediechef, som sammen med den tidligere Sovjet-leder Mikhail Gorbatjov også ejer den regeringskritiske russiske avis Novaya Gazeta, forsøgte efter overfaldet at retfærdiggøre, hvad han havde gjort.

Det så umiddelbart ikke ud til, at Sergei Polonsky for alvor slog sig, men der er tvivl om det, for der er senere lagt billeder på nettet af en flænge på armen og et par bukser med en revne.

BBC skriver, at Polonsky lige nu overvejer at lægge sag an mod Lebedev.

Se, hvordan de to slås, i dette tv-klip hos BBC.

Kilde: BBC

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.