Trylleskov-mord giver 12 år i fængsel
Den 34-årige hævder, at han er uskyldigt dømt, og at han selv lå bevidstløs i skoven, mens ekskærestens nye - og ikke identificeret - kæreste slog den 36-årige kvinde ihjel. Han ankede dommen på stedet. Foto: Colourbox
En 34-årig mand fra Roskilde er idømt 12 år for drabet på sin ekskæreste i Trylleskoven i Solrød sidste år.

12 år bag tremmer. Det er, hvad en 34-årig mand kan se frem til, efter Retten i Roskilde har kendt ham skyldig for mordet på mandens dengang 36-årige ekskæreste.

Det Dagbladet Frederiksborg Amtsavis.

Den 36-årige kvinde blev fundet kvalt i skovbunden i Trylleskoven af en politihundepatrulje.

Drabet skete den 20. september sidste år i Trylleskoven i Solrød, hvor det tidligere kærestepar havde aftalt at mødes for at diskutere deres kuldsejlede forhold.

Lidt inden midnat samme dag møder den 34-årig mand op på politigården i Holbæk, hvor han melder sig selv med ordene:

"Jeg har gjort noget frygteligt. Jeg har muligvis slået en kvinde ihjel."

Men siden har manden benægtet, at det er ham, som skulle have myrdet den 36-årige kvinde og mor til to, der lidt efter midnat den 21. september - altså dagen efter - blev fundet i skoven af politihunde, kvalt med sine egne snørebånd og sit bælte.

Den nu dømte mand har under retssagen erklæret sig uskyldig og hævdet, at det var en ny og uidentificeret kæreste til den 36-årige kvinde, der slog hende ihjel.

Samtidig sagde han, at den nye kæreste også havde overfaldet ham, så han - altså den 34-årige - var blevet kvalt til bevidstløshed i Trylleskoven.

Den 34-årige ankede dommen på stedet, og sagen skal derfor til Landsretten, hvor den sandsynligvis vil komme for i løbet af foråret.

Kilde: Dagbladet Frederiksborg Amtsavis