Tredje Forlan-generation vinder Copa America
Diego Forlan i nat juble over Copa America-titlen, men også over at han nu er 3. generation i familien, der har vundet turneringen. Foto: Polfoto, AP, Roberto Candia
Da Uruguay i nat besejrede Paraguay i finalen i Copa American, var det tredje generation af Forlan-familien, der kunne løfte trofæet.

Uruguay besejrede søndag Paraguay 3-0 i finalen om de sydamerikanske mesterskaber, Copa America. Titlen var den 15. i rækken for Uruguay, der således er det mest vindende land i turneringen.

Og for finalens dobbelte målscorer Diego Forlan var finalesejren en ekstra følelsesmæssig triumf, da han fulgte sin far og bedstefar far ind i rekordbøgerne som Copa America-vinder.

"Det betyder virkelig meget for mig, fordi min bedstefar far vandt det, min far vandt det, og nu har jeg også gjort det," siger Forlan, der med sine to mål nåede op på 31 landskampmål, ifølge AFP. En rekord, han nu besidder med Hector Scarone.

"Tre generationer har vundet dette trofæ. Navnet på Forlan vil blive i historien."

Suarez åbnede scoringen i det 12. minut, Forlan øgede føringen kort før pausen og satte selv det hele på plads i kampens døende minutter.

Kilde: AFP