Piratfisk angriber turister
Det var piratfisk som denne, der har angrebet 15 personer (Foto: Colourbox)
Glubske piranhaer skaber panik på en strand i det vestlige Brasilien, hvor de har bidt tæerne af 15 personer.

Normalt er Daveron-stranden langs Paraguay-floden i Caceres et trækplaster for området, men i øjeblikket ligger den øde hen som en anden spøgelsesby.

Og masseflugten fra den ellers så populære strand skyldes en lille men yderst aggressiv fisk, nemlig piratfisken, skriver netsiden g1.globo.com.

15 personer er indtil videre i løbet af de sidste to uger blevet overfaldet af de glubske piranhaer i regionen Mato Grosso i det vestlige Brasilien ved Daveron-stranden langs Paraguay-floden i Caceres.

Myndighederne i Caceres fortæller, at det er første gang nogensinde, at de små fisk i floden har udvist interesse for menneskekød.

En af dem, der er blevet bidt, er 22-årige Elson de Campos Pinto.

"Jeg tog en svømmetur i floden, og da jeg rejste mig op, følte jeg smerte i foden. Jeg så, at jeg havde mistet spidsen af min tå. Jeg skyndte mig at løbe op af floden, bange for at jeg ville blive angrebet igen på grund af blodet. Jeg har ikke tænkt mig at vende tilbage i lang tid," siger den uheldige badegæst til g1.globo.com.

Meldingen lyder, at man skal komme hurtigst muligt op af vandet, hvis man bliver bidt, da blodet ellers vil sprede sig og dermed sende hele fiskeflokken i en vild blodrus.

Kilde: g1.globo.com.