Tommy Kenter er reddet fra milliongæld
Den muntre komiker Tommy Kenter har grund til at smile. Hans luksuslejlighed i København er endelig blevet solgt. Foto: PR
Lejligheden ved søerne er endelig blevet solgt - med fire millioner kroners nedslag.

Tommy Kenter har endelig fundet den løsning på den håbløse økonomiske situation, han befinder sig i.

Komikeren, som skal deltage i efterårets omgang af 'Vild Med Dans', er ifølge Se og Hør tynget af en gæld på 12 millioner kroner, men kan nu smide størstedelen af dødvægten og deltage i programmet med lette fjed.

Kenter har nemlig endelig fået solgt sin herskabslejlighed ved søerne i København, som har været til salg i årevis. Den har såmænd været med i TV 2-programmet Liebhaverne, men selv kendisejendomsmægleren Jan Fog måtte strække våben.

Tommy Kenter bad om 11 millioner kroner for den 355 kvadratmeter store lejlighed, men med tiden har han måtte indse, at stilstanden på boligmarkedet også gjaldt ham.

De syv værelser og tre stuer er nu blevet solgt for 6.995.000 kroner, hvilket er 5.469.000 kroner mere, end Kenter selv betalte for herligheden i 1996.

I de mellemliggende femten år har Tommy Kenter optaget lån for 6.1 millioner kroner i lejligheden, og i 2008 købte han et gammelt bindingsværkshus til 7.650.000 kroner, som er naboejendom til Anders Foghs hus i Nærum.

Kilde: SEOGHØR