Her er fitnesskongens millionvilla

Danmarks engang dyreste villa har netop skiftet ejer. Manden bag fitness-kæden Fitness World kan nu sætte nøglen i døren.
Ejeren af fitness-kæden Fitness World Henrik Rossing kan nu indtage denne overdådige plæne i Hellerup.
Ejeren af fitness-kæden Fitness World Henrik Rossing kan nu indtage denne overdådige plæne i Hellerup. Foto: Home

Den imponerende kæmpevilla ved navnet Bella Vista (se billede) på Hambros Allé i Hellerup har nu skiftet hænder. Det skriver Ekstra Bladet.

Henrik Rossing er den nye ejer, og han har betalt hele 50 millioner for huset. Den 52-årige Rossing stiftede den enorme fitness-kæde Fitness World.

Selv er han ikke meget for at fortælle om sit huskøb.

"Jeg er bare et almindeligt menneske," siger han til Ekstra Bladet.

Før var det kridhvide hus med egen bade- og bådebro beboet af den tidligere bokser Hans Henrik Palm. Han har det til fælles med Henrik Rossing, at han i den grad var med til at sætte fitness-bølgen i gang i Danmark, da han startede Fitness DK.

Men finanskrisen satte en stopper for Palms liv i drømmeboligen, som tidligere har været den dyreste villa i landet. Palm gik konkurs og måtte også sælge sit hus. Dengang blev huset sat til salg for 75 millioner. Rossing har altså fået boligen hele 25 millioner billigere.

Bella Vista har egen strand med bade- og bådebro. Huset er i løbet af de sidste tre år blevet renoveret for 30 millioner kroner.
I kæmpehuset er der alarmsystem med tv-overvågning, en enorm stue med panoramaudsigt til Øresund, spisestue til 40 personer, separat børnebadeværelse, tempereret vinrum og et stort fitness-rum.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.