To mænd anholdt for drab på spædbarn
Det er to mænd fra Nordvestsjælland, der er anholdt i sagen. Foto: Politiet
Det er liget af et spædbarn, som Midt- og Vestsjællands politi de seneste dage har ledt efter på en grund i bydelen Egebjerg i Odsherred.

I flere dage har Midt- og Vestsjællands politi været tavse om, hvad de søgte efter på en afspærret grund på Egebjergvej i Odsherred.

Men nu kommer det frem, at det er oplysninger om, at der på området skulle være spor efter en forbrydelse, hvor et spædbarn er blevet myrdet, som politiet har forsøgt at finde frem til.

To mænd fra Nordvestsjælland er i dag, fredag, blevet anholdt i sagen og sigtet for drab på et spædbarn. En forbrydelse der tilsyneladende er sket for år tilbage, melder politiet i en kortfattet pressemeddelelse.

Politiet er på nuværende tidspunkt desuden i gang med afhøringer af yderligere personer i relation til forbrydelsen. De involverede personer har familierelationer til hinanden, skriver politiet videre.

Mandag startede politiet de tekniske undersøgelser på den 900 kvadratmeter store ubebyggede grund i Odsherred, hvor politiets teknikere fik hjælp af Beredskabsstyrelsen til at få ryddet krat af vejen.

Herefter har kriminalteknikere og arkæologer ugen igennem endevendt jorden. En eftersøgning der forgæves er afsluttet fredag, melder politiet.