To gange Hansen sænkede Colorado
Jannik Hansen har gang i en stor sæson for Vancouver Canucks. Tiden vil vise, om holdet igen kan spille sig ind i opgørene om Stanley Cup-trofæet. Foto: AP/The Canadian Press, Darryl Dyck / POLFOTO
Med to mål i Vancouver-sejren over Colorado har den danske NHL-succes allerede scorede ligeså mange mål som i sidste sæson.

Den danske ishockey-spilller Jannik Hansen tog i nat endnu et skridt imod den stjernestatus, som flere iagttagere af sporten har spået ham.

Med to mål i Vancouver Canucks 6-0-sejr over Colorado Avalanche er han nu oppe på ni scoringer i 27 kampe.

Og dermed har den 25-årige arbejdshest fra Rødovre allerede scoret ligeså mange mål i sidste sæson, hvor kritikken gik på, at han på grund af sine defensive pligter i Canucks tredjekæde ikke fik nok målchancer.

Men i denne sæson har Jannik Hansen vist den målfarlighed i kampene, som er velkendt blandt holdkammeraterne, og som har fået dem til at kåre ham til "trænings-verdensmester".

Canucks store stjerne, Alexandre Burrows, roser sin danske makker til skyerne.

"Han er enormt hurtig, og han er en af de bedste til at forechecke på vores hold. Og så har han et virkelig godt skud under træning. Af en eller anden grund har han ikke fået udmøntet det i kampe i de seneste sæsoner," siger Burrows til Vancouver Sun.

Alexandre Burrows siger til avisen, at han ikke vil være overrasket, hvis Jannik Hansen når op på 20 scoringer i denne sæson.