Tivoli holder lukket for Kanye West i aften
Kanye West kan noget ingen andre har kunne før. Lukke Tivoli i en hel time. Foto: Scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI
Rapperen, Kanye West, optræder på Plænen i aften. For første gang nogensinde lukker Tivoli kl. 17. Alt sammen for den store stjernes skyld.

I aften kl. 22 indtager den omdiskuterede hip-hop stjerne Kanye West Plænen Tivoli. Og forskellen fra de almindelige fredagsrockkoncerter er ikke kun, at det er torsdag og ikke fredag, men for første gang nogensinde lukker Tivoli helt ned.

"Koncerten bliver en introduktion af en helt ny koncertform i Tivoli, hvor forlystelseshaven lukkes helt ned kl. 17.00 og genåbnes en time senere kun for koncertgæster," det oplyser forlystelsesparken på deres hjemmeside.

Men det er ikke den eneste forskel fra fredagsrock. I aften kan du nemlig ikke bare bruge dit Tivolikort eller betale almindelig indgang. Vil du se koncerten, skal du købe billet til en pris på 495 kroner + gebyr. Har du et årskort får du dog en lidt nedsat pris 445 kroner + gebyr.

Verdensstjernen har to gange tidligere gæstet Danmark i henholdsvis 2006 og 2009, begge gange på Orange Scene på Roskilde.

33-årige West er kendt for at gå sine egne veje, men efter planen går han på scenen i regnvåde Tivoli i aften. Der er stadig billetter at købe.

Kilde: Tivoli