Tidligere landsholdsstjerne blanket af
"Tøffe" - her i selskab med sin tidligere landsholdskollega John Faxe Jensen - har lidt et tab på underskud på 1,7 millioner kroner sidste år. Foto: David Bering / POLFOTO
Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting har mistet næsten to millioner kroner på ét år.

Han blev kendt som "plæneklipperen" på grønsværen for sine kraftfulde tacklinger, men i forretningsverden går det mindre godt for den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting.

Derfor indkasserer han nu et stort millionsmæk i et af sine selskaber, skriver erhversbladet.dk.

Regnskabet for Investeringsselskabet af 1/12 2000 Aps, hvor Stig Tøfting selv er direktør, viser nemlig, at firmaet havde et underskud på 1,7 millioner kroner sidste år.

"Tøffe" må derfor kigge dybt i selskabets pengetank, som er gået fra at indeholde et plus 1,4 millioner kroner til nu at have et minus på næsten 300.000 kroner.

De næsten to millioner kroner i underskuddet har da også fået revisionsselskabet op af stolen.

"Vi (skal) henlede opmærksomheden på, at selskabet har tabt mere end 50 procent af anpartskapitalen, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar, såfremt bestemmelserne i selskabslovens paragraf 119 ikke iagttages," skriver statsautoriserede revisor Arne B. Jepsen.

Men ifølge Stig Tøfting er der en god grund til det store underskud:

"Selskabets resultatsopgørelse for 2010/2011 udviser minus på 1,65 millioner kroner, dette skal dog ses i betragtning af, at selskabet er under afvikling, og der har været større tab på tilgodehavender," skriver han om det mørke regnskab.

For en uges tid siden var det Stig Tøftings gamle landsholdskammerat, Allan Nielsen, der kunne præsentere et tab i et par af sine selskaber.
I Allan Nielsen tilfælde, var der dog tale om et tab på 53 millioner.

Kilde: erhvervsbladet.dk