Take that! Popdrengene ramt af lynet
Take That-drengene fik sig en ordentlig overraskelse, da deres fly blev ramt af et lyn. Foto: POLFOTO; AP, Joel Ryan
En helt almindelig tur med privat-flyet fik Take That-drengene til at ryste i bukserne. Deres fly blev ramt af et lyn i 10.000 meters højde.

Som regel er det popstjernerne fra Take That, som sender lyn ind i pigernes hjerter. Men denne gang blev drengene selv ramt, da band-flyet på vej til Italien fløj ind i et uvejr.

Uvejret jog en skræk i livet på hjerteknuserne, da et lyn slog ned i deres fly i ti kilometers højde, skriver Daily Mirror.

Bandet var på vej til Milano, hvor de skulle give koncert, da flyet ramte turbulens og efterlod popdrengene ret opskræmte, fortæller en kilde, som var ombord.

"Flyet lettede nogenlunde som normalt, selv om vi vidste, der var dårligt vejr forude. Men midtvejs på turen blev turbulensen virkelig skræmmende," siger kilden til Daily Mirror.

"Pludselig var der et lysglimt, og flyet var tydeligvis blevet ramt af et lyn. Take That-drengene var tydeligvis ret oprørte, men de tog sig sammen og fastspændte sig i stolene," fortæller kilden.

Daily Mirror spekulerer i, hvordan især superstjernen Robbie Williams havde det bagefter. Avisen afslører, at Robbie tror på UFO'er, og håber, at han ikke troede, at aliens var ved at invadere jorden.

Kilde: Daily Mirror