Syvårig forsvundet fra Silkeborg
Faren til den forsvundne dreng forsøger via Facebook at finde sin søn igen. Foto: Screendump fra Facebook
Faren til en syvårig dreng frygter, at sønnens somaliske mor har bortført drengen og er rejst ud af landet. Politiet efterforsker sagen.

En bekymret far fra Silkeborg søger efter sin søn på syv år. Han har siden den 4. juni været forsvundet. Drengen, Jakob H. Jensen, skulle ifølge faren være sammen med sin mor i to timer, men kom aldrig tilbage.

Det skriver han på en side på Facebook, hvor han efterlyser sønnen på engelsk.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at der i går blev indgivet en politianmeldelse af drengens forsvinden, som man nu efterforsker.

"Lige nu forsøger vi at lokalisere moderen, så vi kan bedømme, om det er er en bortførelse, eller om hun stadig er i Danmark og ikke er klar over, at det er faren, der lige nu har den fulde forældremyndighed," siger Bent Riber Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengens moder har somalisk baggrund. På facebooksiden skriver faren, at han frygter, at drengen er blevet taget med ud af landet.

Han beskriver den syvårige Jakob H. Jensen som 132 cm høj med lys brun hud, brune øjne og mørkt krøllet hår. Drengen var iført cowboybukser og en grå bluse, da faren så ham sidst.


Her kan du se hele efterlysningen på Facebook.