Sylvester Stallones unge søn fundet død
Rocky-stjernen er i dyb krise efter tragisk dødsfald i familien. Foto: Colourbox
Sylvester Stallone har mistet sin kun 36-årige søn Sage, der fredag blev fundet død i sit hjem i Hollywood.

Sylvester Stallone er ramt af dyb sorg, efter at sønnen Sage, der også er skuespiller blev fundet død.

36-årige Sage Moonblood Stallone blev fredag fundet død i sit hjem i Hollywood.

- Sylvester Stallone er knust og fortvivlet over det pludselige tab af hans søn Sage Stallone. Tabet af ham vil kunne mærkes for altid, lyder det i en erklæring fra Stallones pressesekretær, Michelle Bega.

- Hans medfølelse og tanker er med Sages mor Sasha, hedder det videre i erklæringen, der refererer til Stallones første kone.

Sylvester Stallone er i gang med at promovere sin nye film "Expendables 2". Ifølge nyhedssiden TMZ er hollywoodstjernen brudt helt sammen over sønnens død.

Ambulancefolk blev sendt til Sage Stallones hjem, men han blev erklæret død på stedet.

TMZ skriver, at unavngivne kilder har fortalt, at sønnen døde af en overdosis piller, og at myndighederne nu er i gang med at undersøge, om det var en bevidst handling eller en ulykke.

Sage Stallones advokat, George Braunstein, siger, at den unge skuespiller ikke havde været deprimeret.

- Jeg fik et frygteligt telefonopkald for nogle timer siden, da husholdersken åbnede døren og så, hvad der var sket. Det er bare et tragisk, tragisk tab, siger han til NBC 4.

- Han var en ekstremt god skuespiller, en dygtig forfatter og instruktør, virkelig en af den slags mennesker, der respekterer Hollywood. Han elskede sin mor og far, siger George Braunstein.

Til avisen New York Post siger han, at skuespilleren havde været i godt humør og i gang med flere forskellige projekter.

- Han havde planer om at blive gift. Jeg er bare knust. Han var en ekstremt vidunderlig, hengiven mand. Det er en tragedie, siger advokaten.

Politiet i Los Angeles skal nu undersøge omstændighederne omkring dødsfaldet.

/AFP