Sylvester Stallone tager fusen på fans

Tre Rocky-fans fik sig en overraskelse, da de besøgte turistattraktionen "The Rocky Steps". På toppen stod nemlig Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone med sine tre fans på toppen af de berømte trappetrin.
Sylvester Stallone med sine tre fans på toppen af de berømte trappetrin. Foto: Peter Rowe/AP

Et par unge gutter fik sig noget af en overraskelse, da de under et besøg til Philadelphia tog turen op ad turistattraktionen "The Rocky Steps" foran Philadelphia Museum of Art.

På toppen af de 72 berømte trappetrin, som hovedpersonen Rocky Balboa i de prisvindende Rocky-film brugte som en del af sit træningsritual, stod selveste Rocky-faderen, Sylvester Stallone. Det skriver E! Online.

- Mand, I er nogle hurtige fyre. I får mig til at se dårlig ud, skulle Stallone ifølge en af drengene, Peter Rowe, have sagt til dem, efter de tre gutter havde ræset op ad trappen.

Endnu bedre var det, at Stallone var klar på en vaskeægte "selfie" med sine fans, og bad dem om at se stærke ud.

Det var den nu 68-årige Sylvester Stallone, der gjorde trappen berømt i de fem Rocky-film om den opdigtede bokser Rocky Balboa skrevet og spillet af Stallone selv.

Den aldrene actionhelt er i Philadelphia for at indspille filmen "Creed", der giver nyt liv til netop Rocky Balboa, som skal være træner og mentor for en ung boksestjerne.

Filmen forventes at have premiere i 2016.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.