Sur bilist smadrer café-område fuld af gæster

En ung mand blev bortvist fra Café Luxx i Esbjerg. Senere kom han tilbage i bil og torpederede caféen.
Et café-område som dette blev i nat angrebet af en forbitret mand i en bil. Han var tidligere på aftenen blevet bortvist fra caféen.
Et café-område som dette blev i nat angrebet af en forbitret mand i en bil. Han var tidligere på aftenen blevet bortvist fra caféen. Foto: Colourbox

Det er selvfølgelig ikke rart at blive smidt ud fra en café. Men det er alligevel de færreste, der vælger at hente en bil og torpedere den café, de er blevet smidt ud fra.

Det var dog lige præcis, hvad en ung mand fra Esbjerg gjorde i nat.

Klokken halv fire smadrede manden sin bil ind i en menneskemængde på torvet i Esbjerg ved Café Luxx i Esbjerg, så tre kom til skade og meget af caféens udendørs møblement blev ødelagt.

"Noget tyder på, at det var en ung mand, der blev bortvist tidligere på aftenen fra stedet, som så efterfølgende har hentet bilen," siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Henrik Sønderskov til Newspaq .

Ud fra vidnebeskrivelser, er politiet ret sikre på, at det er den bortviste, der ville tage hævn med bilen.

Han ramte ingen mennesker direkte med bilen, men nogle kom til skade som følgevirkning af, at den smadrede ind i caféens udendørs område.

"Vi har tre lettere tilskadekomne. Vi har en kvinde, som kom på skadestuen og skulle røngtenfotograferes og to mænd, der kom lettere til skade," oplyser Henrik Sønderskov

Kvinden undersøges for benbrud.

Politiet har allerede været i kontakt med den formodede gerningsmand, og han har lovet at komme ind på politistationen for at afgive forklaring.

"En ting er, hvad han lover, en anden ting er, hvad han gør. Jeg tror ikke, han dukker op," siger vagtchefen.

Angiveligt slap gerningsmanden derfra til fods, mens en anden mand kørte bilen væk fra café-området igen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.