Supermarkeds-ansatte truet med pistol
Politiet vil gerne have hjælp fra folk, der var i området på tidspunktet for røveriet. Colourbox / Modelfoto
To maskerede røvere slap væk med dagens omsætning, efter de havde truet personalet i en Rema 1000 i Brønderslev med pistol.

To ansatte i Rema 100 i Brønderslev blev lillejuleaften udsat for en chokerende hændelse, da to maskerede mænd truede dem med en pistol.

De to mænd slap afsted med dagens omsætning, da de klokken 21.20 begik det væbnede røveri mod supermarkedet på Sdr. Omfartsvej i Brønderslev.

- De to ansatte skulle ud med skrald, men de blev skubbet ind i baglokalet igen af to mænd, som truede dem med en pistollignende genstand, fortæller vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi, til Nordjyske.dk.

Røverne løb fra stedet, men politiet kender ikke retningen for deres flugt. Derfor vil Nordjyllands Politi gerne i kontakt med eventuelle kunder, der har været i og ved Rema 1000 på Sdr. Omfartsvej i tiden omkring klokken 21.00.

De har kun et sparsomt signalementet af den ene gerningsmand at gå efter. Han bar elefanthue og grå hættetrøje. Henvendelser om røveriet kan ske til Nordjyllands Politi på 1-1-4.