Strømmer ind med henvendelser i rovmordsag
Den ene af de to formodede gerningsmænd fanget af overvågning ved Nordea ved Nørreport med afdødes dankort. Foto: Overvågningsfoto / Københavns Vestegns Politi
Politiet har modtaget mange brugbare oplysninger efter offentliggørelsen af foto af de to formodede gerningsmænd, men endnu ingen anholdt.

Frigivelsen af overvågningsbilleder af de to formodede gerningsmænd i rovmordsagen fra Gladsaxe har ført til massevis tips og spor fra offentligheden.

Men endnu er der ingen anholdt i sagen, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse tirsdag middag, hvor de takker for de mange henvendelser.

"Vi har fået mange brugbare oplysninger, som vi nu på højtryk arbejder videre med," fortæller efterforskningsleder Charlotte Skovby.

På de fem overvågningsbilleder, som politiet sendte ud mandag aften, ser man to mænd, der efter rovmordet på en 81-årig dame i Gladsaxe den 30. december 2011, anvendte den myrdedes dankort i flere automater og i en butik.

Politiet opfordrer stadig folk til at kontakte dem.

"Vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Så ligger du inde med oplysninger store som små, så ring til os," lyder det fra Charlotte Skovby.

Se overvågningsbillederne HER.

Henvendelse kan ske til Københavns Vestegns Politi personligt på Birkelundsvej 2, 2620 Albertslund eller på telefon 43 86 14 48.