Strauss-Kahn sagsøger voldtægtsanmelder

Dominique Strauss-Kahn svarer hårdt igen på beskyldninger om et voldtægtsforsøg på en fransk journalist og forfatter.
Strauss-Kahn vil ikke finde sig i anklager om voldtægtsforsøg af en fransk journalist, og han har derfor sagt søgt den franske kvinde.
Strauss-Kahn vil ikke finde sig i anklager om voldtægtsforsøg af en fransk journalist, og han har derfor sagt søgt den franske kvinde. Foto: Polfoto, (AP Photo/John Minchillo) / POLFOTO

Det så ellers ud til at lysne lidt i horisonten for den tidligere IMF-chef, men nu har journalist og forfatteren Tristane Banon meldt ham for et voldtægtsforsøg, hvilket har fået den hårdt prøvede Dominique Strauss-Kahn til at svare igen ved at sagsøge Tristane Banon for injurier.

Voldtægtsforsøget skulle angiveligt være sket tilbage i 2003 ifølge anklagen, hvor Tristane Banon havde interviewet Strauss-Kahn.

Men efter interviewet modtog Banon en sms fra den tidligere IMF-chef, hvor han gav udtryk for, at han ikke var tilfreds med interviewet og spurgte om de kunne tale sammen igen.

Da de mødtes igen på en ukendt adresse, låste Strauss-Kahn døren og greb fat i hendes arm.

Banon bad ham om at give slip og lade hende gå, men det ville han ikke, og derfor endte de to med at ligge og kæmpe på gulvet, indtil det lykkedes Banon at flygte fra lejligheden.

Dominique Strauss-Kahn - der har været spået en fremtid som Frankrigs næste præsident - er netop blevet sat på fri fod efter anklager om voldtægt af en stuepige i New York.

Kilde: CNN

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.