Stor politijagt på mand der truede sig til biler

På Sjælland har en mand fået fat i flere biler, siger politiet, der advarer borgere mod selv at gribe ind.
Hvis folk ser manden i en blå Kia Rio med GW 44 741 på nummerpladen, skal de "endelig ikke" selv gribe ind, hedder det i en pressemeddelelse.
Hvis folk ser manden i en blå Kia Rio med GW 44 741 på nummerpladen, skal de "endelig ikke" selv gribe ind, hedder det i en pressemeddelelse. Foto: Mike Segar/Scanpix/arkiv

Politiet leder lørdag efter en mand, der nær Næstved affyrede skud og derefter flygtede ved at true sig til flere biler i både Næstved og Haslev.

Hvis folk ser manden i en blå Kia Rio med GW 44 741 på nummerpladen, skal de "endelig ikke" selv gribe ind, hedder det i en pressemeddelelse.

Hvor mange biler, manden skal have truet sig til, fremgår ikke umiddelbart af meddelelsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Forløbet begyndte midt på formiddagen i Appenæs ved Næstved. Efter en anmeldelse om uro og skud rykkede politiet ud og afspærrede Vejlø By.

Her er der tilsyneladende affyret tåregas mod en ejendom, skriver ekstrabladet.dk.

På stedet er der set betjente med automatvåben, ambulancer og brandvæsen.

Fra Vejlø stak den formodede gerningsmand af ved at køre væk i en bil, som han truede sig til.

Ikke længe efter forsøgte han ad flere omgang at true sig til nye biler i Næstved og nær Haslev, oplyser politiet lørdag eftermiddag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.