Stor Champions League-benovelse i Odense
Der var massivt fremmøde, da OBs spillere landede i Odense lufthavn efter sejren over Panathinaikos. I det hele taget er byen oppe at køre, fortæller direktøren. Foto: Polfoto, Ole Frederiksen
Hele Odense glæder sig til aftenens Champions League-playoff-kamp mod spanske Villarreal. Også OB's pengepung.

Det bliver nok ikke nemt at nå gruppespillet i Champions League for OB, der i aften tager imod det spanske storhold Villarreal i Odense.

Men allerede sejren over Panathinaikos gav lidt guld på kistebunden, og nu glæder OB-direktør Thomas Christensen sig bare over, at Champions League-cirkusset for alvor er kommet til byen, fortæller han til ekstrabladet.dk.

"Der er ingen tvivl om, at det for OB er en af de mest betydende kampe i nyere tid - og det er både på det sportslige, det organisatoriske og det økonomiske område," siger han til ekstrabladet.dk.

Han mener samtidig, at deltagelsen i kvalifikationsturneringen manifesterer OB's position i dansk fodbold.

"Man bevæger sig op i en anden liga i disse kampe, og det er lidt en blåstempling af, at vi har taget den position som nummer to i dansk fodbold - og nu også kapitaliserer af det ved at vinde den kamp over Panathinaikos og komme hertil," siger han.

"Alle i organisationen fornemmer, at dette er spændende - trænere, spillere, alle omkring holdet, ligesom hele byen og øen, i øvrigt. Den form for arbejde er sjovt, selvom det også er en stor opgave," slutter direktøren.

Kilde: Ekstrabladet.dk