Stjerner fra Arsenal og City skændtes vildt
De to spillere var tidligere kammerater på Arsenal-holdet sammen med Danske Nicklas Bendter. Foto: AFP/Scanpix/Francisco Leong
En twitter-udveksling udartede sig til fjendskab på grønsværen for to af fodboldspillets multimillionærer.

I sommer var Samir Nasri og Emmanuel Frimpong holdkammerater i Arsenal, men så skiftede Samir til rivalerne fra Manchester City, som i går slog Arsenal 1-0 i Carling Cup, og bagefter røg de to spillere i totterne på hinanden.

Tv-billeder viser, at de to havde godt fat i hinanden allerede under kampen, og da kampen blev fløjtet af sprang stjernespillernes ventiler, og et voldsomt skænderi udviklede sig i spillertunnelen, skriver The Guardian.

"Der blev udvekslet en masse ord, og det er, hvad det er. Der var ingen skubberier, men til gengæld en masse larm. Sami talte fransk og Mani (Frimpong, red.) gjorde ikke. De havde store armbevægelser men rørte ikke hinanden," siger en talsmand for Arsenal til The Guardian.

Skænderiet kom sig tilsyneladende af, at Arsenal-spilleren Jack Wilshere sendte sin tidligere kollega Samir en venlig twitter-hilsen inden kampen.

"Held og lykke til min ven @Nanas08 (mr Nasri) har lært en masse af ham. Verdensklassespiller! Vil blive savnet!"

Men den hilsen kunne Emmanuel Frimpong ikke acceptere, så han irettesatte Jack Wilshere for at hilse den frafaldne Arsenalspiller med den korte kommentar "Pfffff come on Jack," hvorefter der åbenbart var lagt rigeligt i kakkelovenen til et hedt gensyn på banen.

Kampens enlige mål blev scoret af Sergio Agüero i det 83. minut.

Kilde: The Guardian