Stjerneangribere støder sammen til CL-opgør i Madrid
Tottenhams Harry Kane, til højre, skal forsøge at stoppe mægtige Real Madrid, når de to hold møder hinanden tirsdag. Foto: Adrian Dennis/AFP
To af de mest scorende spillere i verden står tirsdag over for hinanden, når Tottenham møder Real Madrid.

Cristiano Ronaldo og Harry Kane har begge scoret 43 mål for klubhold og landshold i 2017.

Tirsdag mødes de brandvarme spydspidser på grønsværen, når Tottenham med danske Christian Eriksen som en af profilerne møder Real Madrid i Champions Leagues gruppe H.

- Alle kan se, at Kane er en af de bedste spillere i verden lige nu, siger Tottenhams manager, Mauricio Pochettino.

Den engelske angriber scorede ikke i weekenden, da Tottenham slog Bournemouth 1-0. Her var det i stedet Christian Eriksen, der stod for kampens ene mål.

Men med imponerende ni scoringer i de seneste fem kampe er det ikke kontroversielt at sige, at Kane er i topform.

På den anden banehalvdel står Real Madrid og Cristiano Ronaldo, der scorede sit første mål i den spanske liga i weekendens sejr på 2-1 mod Getafe.

Ronaldos manglende scoringer i ligaen kan blandt andet tilskrives en karantæne.

Alligevel glæder Real Madrids træner sig over, at Ronaldo kom på tavlen.

- Vi er glade for, at han kom i gang. Det var vigtigt for ham endelig at score i ligaen. Vi ønsker, at han føler sig så godt tilpas som muligt, så han kan blive ved med at score for os, siger træner Zinedine Zidane.

Kampen byder også på et gensyn for kroaten Luka Modric.

Den lille midtbanespiller forlod Tottenham i 2012, efter at han havde tilbragt fire år i klubben.

Walisiske Gareth Bale skabte sig også stjernestatus i Tottenham, før han skiftede til Real Madrid i 2013. Bale er dog ude af kampen tirsdag på grund af en skade.

De to tidligere Tottenham-spillere var begge med, da Tottenham blev slået ud af Champions Leagues kvartfinaler af Real Madrid i 2011. Madridklubben vandt samlet 5-0 over to kampe.

Derfor er det Tottenham, der har revanche til gode, når holdene går på banen tirsdag. Begge hold har seks point efter de to første gruppekampe. Gruppens øvrige hold, Apoel og Borussia Dortmund, har nul point.

/ritzau/AP