STILLINGSOPSLAG: Stillingsopslag fra DR

Danmark

Vi søger en analytisk og strategisk stærk redaktør, der har klare ambitioner og visioner for, hvordan sport skal udkomme på tværs af alle DRs kanaler.

Som sportsredaktør har du ansvaret for den strategiske udvikling af DRs sportsdækning på tværs af tv, radio og DRs digitale platforme. Som redaktør lægger du rammerne for DRs sportsprogrammer på tv (eksempelvis Fodboldmagasinet) og radio (eksempelvis Liga), samt dækningen på dr.dk.

Opgaven omfatter også det strategiske ansvar for, hvordan DR udkommer i forbindelse med større begivenheder som EM, VM og OL, hvor DR har rettighederne til at vise begivenhederne. Udover dækningen af selve begivenheden er vores ambition altid at bruge sporten til at fortælle historier og perspektiver, der rækker ud over sportens verden.

Udover sport vil du også have ansvaret for en række andre områder og formater på tværs af DRs kanaler, herunder Vejret.

Som redaktør er du en del af DR Medier, der sætter rammer og retning for DRs kanaler, platforme og programmer. Arbejdet sker i tæt samarbejde med DRs indholdsproducerende redaktioner, der leverer indholdet og har ansvaret for den daglige drift.

I DR er hovedfokus i disse år på at transformere vores indhold og publicering til digitale platforme. Vi forventer derfor, at du har redaktør-erfaring fra digitale og publicistiske medier. Derudover forventer vi også, at du har erfaring med at udvikle mediestrategi på tværs af medietyper og har en bred indsigt i medier og brugerbehov og adfærd.

Derudover forventer vi, at du har:
- Stærke analytiske evner og evnen til at kommunikere klart.
- Gode samarbejdsevner og evnen til at inspirere og motivere.
- Erfaring med at styre større og komplekse opgaver.
- Erfaring med strategisk udvikling.
- Journalistisk eller anden relevant mediemæssig baggrund

Vi kan tilbyde et job med fokus på udvikling, hvor visionære tanker og høje ambitioner er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit indendørs miljø og metro lige til døren.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte digital chef, Michael Arreboe 2028 2539 eller arre@dr.dk.

Der er ansøgningsfrist mandag den 9. september. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i DRs systemer, når du modtager en kvittering på mail.

Nyheder

Dronningen dybt

forfærdet